ON OUR WAY

Perfect uitgerust voertuig

VITA transport doet er alles aan om aan u een zo goed mogelijke service te verlenen, vóór, tijdens en na transport, maar met name voor uw huisdier. Het veilige transport van uw dier staat bij ons hoog in het vaandel. We willen u zoveel mogelijk uit handen nemen door een heldere communicatie, snelle afhandeling en veilig, betrouwbaar transport te bieden.

  • Wanden en vloer zijn geïsoleerd om geluid te dempen zodat de reis rustig verloopt
  • De benches / kooien zijn  van RVS. Hier is bewust voor gekozen omdat RVS moeilijk te vervormen is. Het dier wordt op deze wijze veilig vervoerd.
  • De wagen heeft een open cabine en daardoor directe toegang tot de dieren. De chauffeur en bijrijder kunnen de dieren vanuit de cabine tijdens de gehele reis in de gaten houden en geruststellend toespreken.
  • Onze wagen bevat temperatuursensoren die de chauffeur melden wanneer de temperatuur in de ruimte verandert. Zo kunnen er maatregelen worden getroffen.


VEILIGHEID

Overdracht in afgesloten hal

In een afgesloten hal zullen de honden hun eerste stappen en behoeften doen voordat de adoptant arriveert waarna ze na een korte gewenning pas worden overgedragen.
COMFORT

Deken, water, plasmatje

De honden en katten hebben bij ons de gehele reis de beschikking over water en brokjes. Water wordt door onze chauffeur iedere 4,5 uur aangeboden zodat deze exact weet welk dier er goed of minder goed drinkt.
CONTROLE

Open cabine met zicht op de dieren

Onze wagen heeft een open cabine en directe toegang tot de dieren. Tijdens de gehele reis kunnen de chauffeur en de bijrijder de conditie van de huisdieren monitoren en ze geruststellend toespreken.


Ben je graag een bijrijder op een rit
door Europa?


LAAT HET ONS WETEN
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image