Emigratie / remigratie


SPECIALISATIE

Emigratie Service,
Repatriëring

Als het al een beetje spannend om je persoonlijke spullen uit handen te geven, je geliefde hond of kat op zo’n lange reis sturen kan nog moeilijker zijn, wij van VITA transport begrijpen dat.


TRANSPORT RITTEN

door Europa

VITA transport weet haar weg in Europa. Vraagt u zich af of het ook naar uw bestemming is? neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP


TELEFOON

+ 31 615 67 34 86


PLAATS VAN OVERDRACHT

Bij u thuis of een afgesproken afgesloten plaats in Europa


Je hondenkind en poezenkind is natuurlijk een belangrijk gezinslid

Veel mensen hebben een dier die bij de familie hoort. En bij de aanschaf of huren van een huis in het buitenland wilt u graag uw dieren gezinslid meenemen. Vita Transport draagt zorg voor het  vervoer van uw huisdier. Gespecialiseerd in emigratie en repatriëring ook wanneer u voor langere tijd verblijft in oa Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië,  Griekenland, Scandinavië, Engeland, Frankrijk etc.


De reis van uw beste vriend tot in de puntjes geregeld


Wanneer u naar het buitenland verhuist, wilt u ook voor uw huisdier de beste reis. Er komt namelijk best wel wat bij kijken voor u met uw familie en/of huisdieren naar het buitenland kunt emigreren.
Wij helpen u graag met de emigratie van uw dier en gidsen u door de te nemen stappen.


Veilig en vertrouwd

VITA transport heeft Dierenwelzijn in een erg hoog vaandel staan, tenslotte is de allergrootste prioriteit dat uw huisdier onderweg een goede verzorging geniet en ontspannen aan komt op de plaats van bestemming.

Wij doen er alles aan om aan u een zo goed mogelijke service te verlenen, vóór, tijdens en na transport, maar met name voor uw huisdier. Het veilige transport van uw hond of kat staat bij ons hoog in het vaandel. Maar naast uw huisdier willen we u zoveel mogelijk uit handen nemen door een heldere communicatie, snelle afhandeling en veilig, betrouwbaar transport te bieden.


Focus op welzijn


Een verhuizing staat bekend als een van de meest stressvolle momenten uit een mensenleven, maar voor een dier geldt dit nog meer…en wij realiseren ons dat terdege.

  • Gedreven chauffeurs die verstand van honden (welzijn) en gevoel voor huisdieren hebben.
  • Het continu beschikbaar hebben van water en brokjes gedurende de reis.
  • Een gecontroleerde rijstijl van de chauffeurs.
  • Genoeg stops en rust voor zowel dieren als chauffeurs.
  • Goede temperatuur en ventilatie op onze bus.


VoorbereidingMEDISCHE KEURING EN PAPIEREN

Het veterinaire gedeelte

Het veterinaire gedeelte is vaak het omvangrijkst. Elk land stelt zijn eigen veterinaire eisen aan de import van dieren. Zodra je de grens van Nederland over gaat is dit al nodig. Uw dier moet medisch gekeurd en soms extra ingeënt of behandeld tegen een ziekte of parasiet.
De benodigde vaccinaties dienen minimaal 21 dagen voor het vertrek dienen moeten zijn ingespoten.


Neem contact opREGISTREER UW DIER

Ruim op tijd Europees Dierenpaspoort aanvragen

Een hond registreren of een kat chippen is dus iets wat u al ruim op tijd moet regelen. Niet tijdig chip registreren betekent dat uw dier niet de grens over mag, want de NDG registratie is verplicht!
Een paspoort voor dieren verhuizen is mogelijk als uw dier gechipt is en alle noodzakelijke inentingen heeft gehad.
Huisdier registratie is belangrijk, een hond zonder chip wordt anders gezien als een ‘hond uit buitenland’ en dat kan verschillende consequenties opleveren.

Met een dierenpaspoort kan men vervolgens in het buitenland bij de douane of bij dierenartsen alle noodzakelijke gegevens inzien, zoals inentingen, de leeftijd en het ras.

Neem contact op